Giada
egyptian expression لحد دلوقتي What does this egyptian locution mean? لحد دلوقتي Thank you in advance :)
Nov 6, 2018 10:09 AM
Answers · 13
it means " to this moment " or "to this time" somethig like that
November 6, 2018
لحد دلوقتي until this moment لحد دلوقتي = لحد هذا الوقت Example لحد دلوقتي ماجنش رد I haven't received an answer yet.
November 6, 2018
i'm Egyptian it means until this moment
November 10, 2018
It's mean until now Ex: until now I didn't find a study partner لحد دلوقتي ملقتش زميل دراسة ملقتش=لم اجد=I didn't find
November 7, 2018
لحد ذا الوقت صحيحة أيضا، حرف الهاء يضاف لأسماء الإشارة للتنبيه، ويمكن الاستغناء عنه
November 6, 2018
Show More
