Giada
egyptian expression لحد دلوقتي What does this egyptian locution mean? لحد دلوقتي Thank you in advance :)
Nov 6, 2018 10:09 AM
13
3
Answers · 13
1
it means " to this moment " or "to this time" somethig like that
November 6, 2018
5
1
1
لحد دلوقتي until this moment لحد دلوقتي = لحد هذا الوقت Example لحد دلوقتي ماجنش رد I haven't received an answer yet.
November 6, 2018
1
1
0
i'm Egyptian it means until this moment
November 10, 2018
0
0
0
It's mean until now Ex: until now I didn't find a study partner لحد دلوقتي ملقتش زميل دراسة ملقتش=لم اجد=I didn't find
November 7, 2018
0
0
0
لحد ذا الوقت صحيحة أيضا، حرف الهاء يضاف لأسماء الإشارة للتنبيه، ويمكن الاستغناء عنه
November 6, 2018
0
0
Show more
