Pesquise entre vários professores de Inglês...
Matthew
Καλοκαίρι Δεν Έχει Τελειώσει! Τώρα στήν Αυτραλία έιναι autumn αλλά ακόμα έιναι ζεστό. Αυτό την εβδομαδά θα έιναι 30+ κάθε μέρα νομιζώ. Σίμερα πίγαμε στο σπίτι τους παπόυδες μου με την μαμα και αδερφί μου. Ο παππους μου έχει μια σίκα δεντρο και σίμερα έιπε “Σίμερα έιναι το last μέρα να έχουμε σίκα”. Έγω μ’ αρέση σίκα πάρα πολύ. Μια μέρα θέλω να έχω ένα μεγάλο κίπο έιδω να τον παππους μου. Ήταν η γιαγιά λενέθλια την Φεβρουαριο 4th και οι ικογγεννια μου έκανε πάρτι. Αυτί δεν ήκσερε. Ήταν πολυ ορέο και εγώ έκανα ενα speech. Ήταν όλλα την Ελλήνικα αλλά ξέρω ήταν όλλα ενταξή γιατί έχω πολλές φίλους άπο την Έλλαδα και αυτίο έκανε βοήθεια για μένα. Και η μαμά μου έκανε βοήθεια. Το πάρτι ήταν σε ένα πολύ ορέο Ελλινικό έστιατοριο κοντά στή θάλλασα. ΄Σιμερα στο παππόυδες σπιτί τους μαζί έβλεπε κάτι πρόγγραμα στο τέλιορασι. Ήταν κατι πρόγγραμα about η νίσι Καστολοριζο και έιπε ποσο κοντά έιναι στήν Τουρκία. Έχω ήξερα αυτο γιατί έιμαι πολύ ένδιαφερον για νισγιά την Έλλαδα. Δεν έχω παι εκέι αλλά έχω παι στην Ρόδος. Ρόδος έιναι πολύ ορέα και μια μερά θα πάω πάλη. Νομίζω θα σταμάσι τώρα και ελπίζω αυτό που έγραψε μπορέιτε να καταλαβένει!
3 de mar de 2013 09:22
Correções · 2
2

Το Καλοκαίρι Δεν Έχει Τελειώσει!

Τώρα στην Αυστραλία είναι φθινόπωρο αλλά ακόμα έχει ζέστη. Αυτήν την εβδομάδα θα έχει 30+ (βαθμούς κελσίου) κάθε μέρα νομίζω. Σήμερα πήγαμε στο σπίτι των παππούδων μου με την μαμά και την αδερφή μου. Ο παππούς μου έχει ένα δέντρο με σύκα και σήμερα είπε "Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε σύκα”. Εμένα μ’ αρέσουν τα σύκα πάρα πολύ. Μια μέρα θα ήθελα να έχω έναν μεγάλο κήπο εδώ με τον παππού μου. 

Είχε η γιαγιά γενέθλια στις 4 Φεβρουαρίου και η οικογένεια μου έκανε πάρτι. Αυτή δεν ήξερε. Ήταν πολύ ωραία και εγώ έκανα μια ομιλία. Ήταν όλα στα Ελληνικά αλλά ξέρω ότι ήταν όλα εντάξει γιατί έχω πολλούς φίλους από την Ελλάδα και αυτό με βοήθησε. Και η μαμά μου με βοήθησε. Το πάρτι ήταν σε ένα πολύ ωραίο Ελληνικό εστιατόριο κοντά στη θάλασσα. 


 Σήμερα στο σπίτι των παππούδων μου βλέπαμε μαζί κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση. Ήταν κάποιο πρόγραμμα για το νησί Καστελόριζο και είπε πόσο κοντά είναι στην Τουρκία. Εγώ το ήξερα αυτό γιατί με ενδιαφέρουν πολύ τα νησιά στην Ελλάδα. Δεν έχω πάει εκεί αλλά έχω πάει στη Ρόδο. Η Ρόδος είναι πολύ ωραία και μια μέρα θα πάω πάλι.

Νομίζω θα σταματήσω τώρα και ελπίζω αυτό που έγραψα να μπορείτε να το καταλάβετε!

3 de março de 2013
Quer progredir mais rápido?
Junte-se a esta comunidade de aprendizagem e experimente exercícios grátis!

Não perca a oportunidade de aprender uma língua no conforto da sua casa. Navegue pela nossa seleção de professores de línguas experientes e inscreva-se na sua primeira aula agora mesmo!