Busca entre varios profesores de Inglés...
Chency liuTutor de la comunidad
Kurye'nin telefonu İnternette alışveriş yapmak seviyorum. parzatesi sipariş Verdim. biraz bitkiler aldım. bekliyorum. Bugün kurye beni aradım. her zaman garip telefon gördümken.biraz gerginim. çünkü benim türkçe iyi söylemebiliyorum. Ama kurye benim evim buldum zorunda. türkeye yasasam türkçe iyi öğremem ve iyi konuşmam çok önemli

Correcciones · 3

1
Kurye'nin telefonu

İnternette alışveriş yapmayı seviyorum. Pazartesi sipariş verdim. Biraz bitkiler aldım. Bekliyorum. Bugün kurye beni aradım. Her zaman telefon konuşurken garip telefon gördümken.biraz gergin hissederim. Çünkü benim Türkçem iyi değil. söylemebiliyorum. Ama kurye benim evimi bulmak zorunda. Türkiye'de yaşıyorsam Türkçeyi iyi öğrenmem ve iyi konuşmam çok önemli.


Good practice. By the way I am professional Turkish tutor here, if you need more help you can check my teaching profile: https://teach.italki.com/teacher/2957210
0
Kurye'nin telefonu. İnternette alışveriş yapmayı seviyorum. Pazartesi sipariş verdim. Bazı bitkiler aldım. Bunların gelmesini bekliyorum. Bugün kurye beni aradı. Her zaman telefonda konuşmak biraz garip. Biraz gerginim çünkü benim türkçem iyi değil. Neyse kurye benim evimi bulmak zorunda. Türkiye’de yaşadığım için türkçeyi iyi öğrenmem ve iyi konuşmam çok önemli.

¿Quieres avanzar más rápido?

¡Únete a esta comunidad de aprendizaje y prueba ejercicios gratuitos!

No pierdas la oportunidad de aprender un idioma desde la comodidad de tu casa. ¡Explora nuestra selección de profesores de idiomas con experiencia e inscríbete ya en tu primera clase!

Empieza a aprender hoy