Helen Az
Tatilde Nereye Gitmek Isterdiniz? Tatilde Nereye Gitmek Isterdiniz? Hafta Sonu Nasıl Geçer?
24 de jun. de 2012 5:47
Respuestas · 6
1
Daima iyi sorular söylersin! Teşekkürler. Daha önce, Asya'ya gelmek istiyordum ve şu anda burada yaşıyorum. Yine de, doğu Asya bana çok iyi yer olmadığını idrak ettim. Bunun için, Turkiye'de yaşmak istiyorum. Bu tatil gibi! Tatilca, Güney Amerika'ya gitmek istiyorum. İspanyolca biliyorum ve o ülkelerin büyük şehirleri görmek istiyorum. ENGLISH You always ask great questions! Thank you. Before I wanted to come to Asia and now I live here. However, I realized that East Asia isn't a good place for me. So now I want to live in Turkey. That is like a vacation for me! As for vacations, I would like to go to South America. I speak Spanish and I would like to see the big cities in those countries.
25 de junio de 2012
1
Allah izmir verse Pekinden gitmek istiyorum,cok yoruldum burada artik,kardaslarimi ozledim,annemi ,abiyim ,ablami cok ozledim,onlarla beraver tatil gecirmek istiyorum。。。ben tatili cok severim,ders okumak ,burada zor bir seyleri calismak istemiyorum。。。Allah korusun。
24 de junio de 2012
1
sesiz, sakin doğayla ve denizle içiçe küçük bir ilçe olsun yeter. İstanbul dışında yaşamak istesem öyle güzel bir yere taşınırdım... İstanbul'da böyle güzel ilçeler var. İstanbul dışındaysa karadeniz kıyısında olabilir. mesela Rize, Trabzon çok güzel.
24 de junio de 2012
SUUDİ ARABİSTAN,DUBAİ,KATAR,BAHREYN,KUWEYT,ÜRDÜN,LÜBNAN, MISIR VE İRAN.. HEPSİNİ MERAK EDİYORUM SUUDİ ARABİSTAN HARİC ORAYA GİTMİŞTİM AMA YİNE GİTMEK İSTERİM :)
25 de junio de 2012
¿No has encontrado las respuestas?
¡Escribe tus preguntas y deja que los hablantes nativos te ayuden!