多彩な 英語 講師陣から検索…
Polina Volkova
يك موضوع جالب در مسكو تابستان ها كه روزها طولاني تر هستند، ساعت ده بعد از ظهر خورشيد شروع به غروب كردن ميكند و ساعت يازده بعد از ظهر هوا كاملاً تاريك ميشود! در ساعت پنج صبح هم خورشيد در آسمان است. در ايران خيلي زود شب ميشود و خيلي دير صبح!
2013年6月19日 18:47
訂正 · 10

يك موضوع جالب

در مسكو تابستان ها كه روزها طولاني تر هستند، ساعت ده بعد از ظهر خورشيد شروع به غروب كردن ميكند و ساعت يازده بعد از ظهر هوا كاملاً تاريك ميشود! در ساعت پنج صبح هم خورشيد در آسمان است. در ايران خيلي زود شب ميشود و خيلي دير صبح!

 

من هیچ ایرادی در متن ندیدم. متن کاملا صحیح است. اما در مورد خود بحث، گفته شما صحیح است شهر مسکو در عرض های بالاتر جغرافیایی واقع شده است یعنی در مدار 55 درجه شمالی در حالی که تهران که شما در آن هستید در مدار 35 درجه است  و همین مسئله اختلاف طول مدت شب و روز را توجیه می کند. به عنوان مثال در شهر اسلو پایتخت نروژ که در مدار 59 درجه است طول روز در تابستان به مراتب طولانی تر از مسکو است

2013年6月20日
پلینا ! خیلی خوب فارسی می نویسی و صحبت می کنی . فقط یه نکته : معمولا ما در زبان فارسی به 10pm بعد از ظهر نمی گیم . معمولا از 6 یا 7 یا حداکثر 8 به بعد رو شب می گیم. کسی نمی گه 9 بعد از ظهر یا 10 بعد از ظهر.
2013年6月24日

يك موضوع جالب

در مسكو تابستان ها كه روزها طولاني تر هستند، ساعت ده بعد از ظهر خورشيد شروع به غروب كردن ميكند و ساعت يازده بعد از ظهر هوا كاملاً تاريك ميشود! در ساعت پنج صبح هم خورشيد در آسمان است. در ايران خيلي زود شب ميشود و خيلي دير صبح!

 

Здравствуйте, дорогая Polina.

Слово "вечер" переводится на персидский язык словом "بعدازظهر", но словосочетания ده بعدازظهر и یازده بعدازظهر персидскоязычным непонятны потому что в Иране, как ты сама сказала, солнце поздно встаёт и рано спускается и слово بعدازظهر значит после полденя до заката солнца. Вместо ده بعدازظهر и یازده بعدازظهر лучше было сказать ساعت 22 и ساعت 23 .

بعدازظهر - это словосочетание и его надо написать без интервалов!

در ساعت پنج صبح ---> ساعت پنج صبح

Удачи Вам!

Кстати! исправьте мои ошибки, пожалуйста! :p

2013年6月23日
منم حتما روزه هامو میگیرم....مطمئن هستم در اون شرایط خدا کمکمون میکنه^.^
2013年6月22日
چرا که نه! حتی در سیبری! چون قوانین خاصی برای اذان صبح و مغرب در شرایط جغرافیایی مختلف هست. به همین خاطر ممکنه روزه توی سیبری حتی از روزه در ایران هم کوتاه تر باشه! به هر حال، اگر هوا خیلی گرم نباشه، روزه گرفتن خیلی راحته! من شخصاً هیچ مشکلی با گرسنگی ندارم. تقریباً چن وقتی هم هست که بهش عادت کردم ( به خاطر زانوها و مچ پام باید وزنمو کم کنم ) فقط چیزی که در مورد روزه های تابستان اذیت می کنن منو، تشنگی ه. همین و بس. به هر حال، وأو! روزهای روسیه خیلی طولانی ن!!
2013年6月21日
さらに表示
もっと早く上達したいですか?
この学習コミュニティに参加して、無料の練習問題を試してください!

ご自宅で快適に語学を学べるチャンスをお見逃しなく。経験豊富な語学講師陣の中からお選びいただき、今すぐ最初のレッスンにお申し込みください!