Przemek
Community-Tutor
Benim hakkımda Benim adım Przemek. Kırk iki yaşındayım. Polonyalıyım. Polonya’da, Krakov’da oturuyorum. Krakov, Polonya’nın güneyinde. Ben devlet memurum. Belediyede çalışıyorum. Dış ilişkiler ve Avrupa projeleri ile calışıyorum. Müsiği dınlemeyi, kitap okumağı, seyahat etmeği, fılm ve seyretmeği seviyorum, ama herşeyden önceyabancı dil öğrenmeyi seviyorum. İngilızce ve İspanyolca biliyorum, İtalyanca, Portekizce, Arapca ve Türkçe öğreniyorum. Birkaç yıldan beri Türkçe öğreniyorum. Çok zor. Evimde kendimi öğreniyorum. Öğrenmek için özel bir sebebim yok. Sadece hobim oluyor. Türkçem hala kötü. Ben bir sürü biliyorum, ama konuşma için fırsatım yok. Çok pratiğe ihtiyacım var. Bir defa Türkiye’ye gittim. Tatiller için. İki bin sekizde. Çok sevdim. Istanbul’a, Izmir’e, Bursa’ya, Çeşme’ye, Selçuk’a, Bergama’ya, Efes’e, Bodrum’a ve Pamukkale’ye gezdim. Şahane yerler. Oraya tekrar seyahat etmek istiyordum.
21. März 2013 17:47
Korrekturen · 4

Benim hakkımda

Benim adım Przemek. Kırk iki yaşındayım. Polonyalıyım. Polonya’da, Krakov’da oturuyorum yaşıyorum. Krakov, Polonya’nın güneyinde yer alır.
Ben Devlet memuruyum. Belediyede çalışıyorum. Dış ilişkiler ve Avrupa projeleri ile üzerine çalışıyorum. (I think you should rephrase this sentence)

zik dinlemeyi, kitap okumayı, seyahat etmeyi ve fılm ve izlemeyi seviyorum ama herşeyden önce yabancı dil öğrenmeyi seviyorum.


İngilizce ve İspanyolca biliyorum. İtalyanca, Portekizce, Arapça ve Türkçe öğreniyorum.
Birkaç yıldan beri Türkçe öğreniyorum. Çok zor. Evimde kendi kendime öğreniyorum. Öğrenmek için özel bir sebebim yok. Sadece hobim oluyor.

Türkçem hala kötü. Ben bir sürü sözcük biliyorum ama konuşma için fırsatım yok. Çok pratiğe ihtiyacım var.

Bir defa Türkiye’ye gittim. Tatiller için. İki bin sekizde. Çok sevdim. İstanbul’a, İzmir’e, Bursa’ya, Çeşme’ye, Selçuk’a, Bergama’ya, Efes’e, Bodrum’a ve Pamukkale’ye gittim gezdim. Şahane yerler. Oraları tekrar seyahat etmek istiyordum.

21. März 2013
Teşekkür ederim!
21. März 2013
I found this post pretty good for someone who is learning Turkish on his own. Good job! Keep going!
21. März 2013
Möchten Sie schneller voran kommen?
Treten Sie dieser Lern-Community bei und testen Sie kostenlose Übungen!
Przemek
Sprachfähigkeiten
Arabisch (Levantinisch), Arabisch (Moderner Standard), Englisch, Französisch, Deutsch, Italienisch, Andere, Polnisch, Portugiesisch, Spanisch
Lernsprache
Arabisch (Levantinisch), Arabisch (Moderner Standard), Deutsch, Andere