Выбрать из множества учителей по предмету английский...
Susanna
אהבה כבר לפני שנים שלמדתי את השפה. ושנים אני לא משתמשת בכלל . אבל לפעמים עדיין מדברת בעברית במחשבות שלי. .... אך אפשרי ? זה נראה אהבה אמיתית נכון? זמן לחזור (קשה מאוד לכתוב במחשב)

Исправления · 4

0

אהבה

למדתי את השפה כבר לפני שנים. ושנים שאני לא משתמשת בה בכלל. אבל לפעמים עדיין מדברת עברית במחשבות שלי.

איך זה אפשרי? נשמע כמו אהבה אמיתית, נכון? הגיע הזמן לחזור...

0
Hi Shir! תודה לך! אתה צודקת. סרטים ומוסיקה עזרו לי הרבה בלימודי.מזרחית או שלומי שבת קל לשיר, אבל למשל סאבלימינל היה יותר קשה. וכמובן את הסוד שצריך להתאמן הרבה. :))
0
אהבה אמיתית לשפה אף פעם לא נעלמת! למשל מאז ומעולם אהבתי ספרדית-ואני אמשיל ללמוד את השפה דרך מוזיקה, סרטים וכל דבר אחר שרק אוכל להניח עליו יד! אל תתני לאף אחד לעצור אותך מלהשכיל בדברים שאת אוהבת ו/או חשובים לך! להקליד זה רק עניין של אימון-אם יש לך את המקלדת הנכונה.. הרבה בהצלחה!

Вы хотите продвигаться быстрее?

Присоединяйтесь к этому обучающему сообществу и попробуйте выполнить бесплатные упражнения!

Не упустите возможность выучить язык, не выходя из дома. Ознакомьтесь с подборкой опытных преподавателей и запишитесь на свой первый урок прямо сейчас!

Начните учиться сегодня