Tatiana
Milyen ajándéktárgyakat visz a szabadságról? Mindig nehéz elhatároznom, milyen ajándéktárgyakat vigyek egy családomnak és barátaimnak utazásból. Apámnak egy hagyományos alkoholtartalmú italt hozhatok, anyámnak pedig néhány tipikus terméket, például spanyol jamont és turront, vagy olasz parmezánt vagy olívaolajt. Anyám szívesen kipróbálja az új termékeket, de aztán szinte mindig azt mondja, hogy a helyi termékeink finomabbak. A legfurcsább ajándéktárgy, amit valaha is visszahoztam egy utazásról, a megszilárdult láva darabjai Olaszország két leghíresebb vulkánjától, a Vezúvtól és az Etnától. És természetesen minden utazásról hűtőmágnesekkel térek vissza.
Jun 15, 2021 4:57 PM
Corrections · 3
Milyen ajándéktárgyakat visz a szabadságról (nyaralásból)? Mindig nehéz elhatároznom(döntenem), milyen ajándéktárgyakat vigyek a családomnak és a barátaimnak egy utazásból. Apámnak egy hagyományos(tradicionális) alkoholtartalmú italt hozhatok, anyámnak pedig néhány tipikus terméket, például spanyol jamont és turront, vagy olasz parmezánt vagy olívaolajt. Anyám szívesen kipróbálja az új termékeket, de aztán szinte mindig azt mondja, hogy a helyi termékeink finomabbak. A legfurcsább ajándéktárgy, amit valaha is magammal hoztam egy utazásról, a megszilárdult láva darabjai Olaszország két leghíresebb vulkánjából, a Vezúvból és az Etnából. És természetesen minden utazásról hűtőmágnesekkel térek vissza.
Nagyon jó! Magyarországról vihetsz unicumot apukádnak és kürtöskalácsot anyukádnak! Vagy akár egy finom Szamos bombont is,túró rudit ha van hűtőtáskád!
June 15, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!