o.k
Es un diumenge, hem aixecat molt d'hora. Des de la nit d'abans anem fet un accord d'ajudar la nostre mare amb les feines de casa, ella no ha de fer res, potser donar-nos instruccions o consells. El meu pare esta a la cuina preparant l'esmorzar i jo estic parant la taula i despres ho despararé. la meva germana petita Nadia i la gran Leila estan en la seva habitaçio endressant-ho i feint els llits, mentrestant Jawad el meu germà està ordinant la nostre. despres d'esmorzar vaig a posar la rentadora i més tard he de treure la roba per a estendre-ho. i el Jawad va a passar l'asperadora a la sala d'estar i llençar les escombraries. El meu pare està al seu despatx arreglant uns prestatges i posant els llibres a sobre i en acabat va a escombrar el terra i fregar la seva habitaçio. La Leila esta a la cuina rentant els plats i la Nadia està netejant els banys. La meva mare està molt contenta passatjant de una habitaçio a l'altre amb una somreiure molt gran.
Feb 21, 2021 12:28 AM
Corrections · 2
És diumenge, ens hem aixecat molt d'hora. La nit abans vam fer un acord d'ajudar la nostra mare amb les feines de casa. Ella no haurà de fer res, potser només donar-nos instruccions o consells. El meu pare està a la cuina preparant l'esmorzar, i jo estic parant la taula i després la despararé. La meva germana petita, Nadia, i la gran, Leila, estan a la seva habitació endreçant i fent els llits, mentrestant, el Jawad, el meu germà, està ordenant la nostra. Després d'esmorzar posaré la rentadora i més tard he de treure la roba per estendre-la, i el Jawad passarà l'aspiradora a la sala d'estar i llençarà les escombraries. El meu pare està al seu despatx arreglant uns prestatges i posant els llibres a sobre i en acabat escombrarà el terra i fregarà la seva habitació. La Leila està a la cuina rentant els plats i la Nadia està netejant els banys. La meva mare està molt contenta, passejant d'una habitació a l'altre amb una somriure molt gran.
April 7, 2021
És diumenge, m'he aixecat molt d'hora. Des de la nit d'ahir hem fet un acord d'ajudar a la nostre mare amb les feines de casa, ella no ha de fer res, potser donar-nos instruccions o consells. El meu pare està a la cuina preparant l'esmorzar i jo estic parant la taula i després la despararé. La meva germana petita, la Nadia, i la gran, la Leila, estan en la seva habitació endressant-la i fent els llits. Mentrestant, el Jawad, el meu germà, està ordenant la nostre. Despés d'esmorzar he de posar la rentadora i més tard he de treure la roba per a estendrela.El Jawad ha de passar l'asspiradora a la sala d'estar i llençar les escombraries. El meu pare està al seu despatx arreglant uns prestatges i posant els llibres a sobre i quan acabi anirà a escombrar el terra i fregar la seva habitació. La Leila esta a la cuina rentant els plats i la Nadia està netejant els banys. La meva mare està molt contenta passejant d'una habitació a l'altra amb una somriure molt gran.
Bona redacció!
March 4, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!