Rhys Cowe
Corrections please :) 's ochtends eet ik cereal voor ontbijt met sap. Daarna drink ik een kopje koffie en ik een beetje lees. 's ochtends was ik doodmoe omdat ik gisteren laat slapen. Op zes uur zijn we werk begonnen. Op negen uur hebben wij een pauze en toen at ik een broodje. We stopten om twaalf uur voor de lunch. Ik heb nog zes uur gewerkt. Wij hebben op zes uur 's avonds gegeten. Ik vond de kip lekker. Dan heb ik van zeven uur tot acht uur gestudeerd. Als ik studeer luister ik naar muziek. Daarna ga ik naar bed.
Jun 21, 2021 6:44 PM
Corrections · 2
2
Corrections please :) 's ochtends eet ik cereal voor ontbijt met sap. Daarna drink ik een kopje koffie en lees ik een beetje. 's ochtends was ik doodmoe omdat ik gisteren laat ging slapen. Om zes uur zijn we begonnen met werken. Om negen uur namen we een pauze en toen at ik een broodje. We stopten om twaalf uur voor de lunch. Ik heb nog zes uur gewerkt. We hebben om zes uur 's avonds gegeten. Ik vond de kip lekker. Toen heb ik van zeven uur tot acht uur gestudeerd. Als ik studeer luister ik naar muziek. Daarna ben ik naar bed gegaan.
June 21, 2021
Corrections please :) 's Ochtends eet ik ontbijtgranen als ontbijt met sap. Daarna drink ik een kopje koffie en lees ik een beetje. Vanmorgen was ik doodmoe omdat ik gisteren laat ging slapen. Om zes uur zijn we met werken begonnen. Om negen uur hebben we een pauze gehad en toen at ik een broodje. We stopten om twaalf uur voor de lunch. Ik heb al zes uur gewerkt. We hebben om zes uur 's avonds gegeten en ik vond de kip lekker. Daarna heb ik van zeven uur tot acht uur gestudeerd. Als ik studeer luister ik graag naar muziek. Daarna ging ik naar bed.
June 22, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!