Shaun
Ik zijn in Eindhoven vandag. Ik kom uit Zuid-Afrika maar heb ik me een baan gevind in het Nederlands. Vandag heb ik me bijna 25km gelopt van mijn hotel af, aan het centrum en terug. In het centrum heb ik nuwe laarzen en een regenjas verkopt. Vir mij is het iets ongelooflijk omdat in Zuid-Afrika wij kannen niet zo op de op straat loopen. Daar is te veel criminaliteit en ik voel bang om dit te doen. Ik heb vandag voor de eerste keer in mijn lewe vrij gevoelt. Ik ben zo blij dat ik deze kans heb in zo mooi een land te woonen. Dank u wel Nederlands!
Oct 1, 2021 4:16 PM
Corrections · 4
Ik ben in Eindhoven vandaag. Ik kom uit Zuid-Afrika maar heb een baan gevonden in Nederland. Vandaag heb ik bijna 25km gelopen: van mijn hotel, naar het centrum en terug. In het centrum heb ik nieuwe laarzen en een regenjas gekocht. Voor mij is het iets ongelooflijks omdat we in Zuid-Afrika niet zo op straat kunnen lopen. Daar is te veel criminaliteit en ik voel me te bang om dit te doen. Ik heb me vandaag voor de eerste keer in mijn leven vrij gevoeld. Ik ben zo blij dat ik deze kans heb om in zo'n mooi land te wonen. Dank u wel Nederland!
October 1, 2021
Ik zijn in Eindhoven vandaag . Ik kom uit Zuid-Afrika maar ik heb een baan gevonden in Nederland. Vandag heb ik bijna 25km gelopen, van mijn hotel Naar het centrum en terug. In het centrum heb ik nieuwe laarzen en een regenjas gekocht. Voor mij is het ongelooflijk (meer gebruikelijk = niet te geloven), omdat wij in Zuid-Afrika niet zo op straat lopen . Daar is te veel criminaliteit en ik ben bang om dit te doen (gebruikelijker = ik vind het eng) . Ik heb me vandaag voor de eerste keer in mijn leven vrij gevoeld. Ik ben zo blij dat ik de kans heb in zo'n mooi land te wonen. Dank u wel Nederland!
October 2, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!