blue world
Jag arbetar på biblioteket nu; det var min första dagen idag. Jag tror att detta jobb ska vara svårt, det finns mycket att jag behöver lära. Men mina chefer är jättesnällt till mig, de ska lär mig. Idag presenterade de hur att hjälpa studenterna hyra böcker. Biblioteket var jätte jätte tyst till mig. Jag tror att jag vill tycka om det här jobbet.
Feb 15, 2022 2:46 AM
Corrections · 4
Jag arbetar på biblioteket nu; det var min första dag idag. Jag tror att detta jobb kommer att vara svårt, och det finns mycket som jag behöver lära mig. Men mina chefer är jättesnälla mot mig, och de ska lära mig. Idag visade de hur man hjälper studenterna/eleverna att låna böcker. Biblioteket var jättejätte tyst. Jag tror att jag kommer att tycka om det här jobbet.
February 18, 2022
Here is my "free interpretation" ... ;-) Jag jobbar nu på biblioteket; det var min första dag idag. Jag tror att det här jobbet kommer att bli svårt, det finns mycket jag fortfarande måste lära mig. Men mina chefer är väldigt trevliga mot mig och de förklarar allt för mig. Idag visade de hur de hjälper elever att hyra böcker. Det var väldigt tyst i biblioteket och det var väldigt tyst. Jag är inte van vid det, men jag tror att jag kommer att gilla det här jobbet. "ska" = like English "shall" ... expressing an obligation. whereas "kommer at bli" expresses an expectation in the near future. Same for "kommer att gilla" .. I will like ... BB - Basler Biker (still learning Swedish myself)
February 15, 2022
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!