Tatiana
Meséljen egy helyről, ahol járt, és amely tetszett vagy nem tetszett? Miért van ez a véleményed? Nagyon szeretek Olaszországban lenni. Sok olasz városba jártam, és nagyon szeretek néhány helyet. De a legelső város, ahol meglátogattam, egy kicsit csalódást okozott nekem. És ez volt ... Velence. Júniusban voltam ott. Szokás nélkül nagyon melegem volt, túl sok ember volt a szűk sikátorokban, és mindennek az ára túl magas volt. Talán ez a legdrágább város Olaszországban, ahol jártam. Akkor még csak egy kicsit beszélhettem olaszul, és egyáltalán nem értettem, mit mondtak az olaszok, sem olaszul, sem angolul. Nagyon vártam ezt az utat, és talán túl magasak voltak az elvárásaim, ezért is csalódtam. De persze Velence nagyon szép. Remélem, hogy visszatérhetek még egyszer oda, és nagyobbra értékelni tudom ezt a várost.
Jun 17, 2021 8:06 PM
Corrections · 7
Meséljen egy helyről, ahol járt, és amely tetszett vagy nem tetszett? Miért van ez a véleményed? Nagyon szeretek Olaszországban lenni. Sok olasz városban jártam, és nagyon szeretek néhány helyet. De a legelső város, amelyet meglátogattam (ahol jártam), egy kicsit csalódást okozott nekem. És ez volt ... Velence. Júniusban voltam ott. Szokás szerint (come di solito?) nagyon melegem volt, túl sok ember volt a szűk sikátorokban, és mindennek az ára túl magas volt (minden túl drága volt). Talán ez a legdrágább város Olaszországban, ahol jártam. Akkor még csak egy kicsit beszéltem olaszul (picit tudtam csak olaszul), és egyáltalán nem értettem, mit mondtak az olaszok, sem olaszul, sem angolul. Nagyon vártam ezt az utat, és talán túl magasak voltak az elvárásaim, ezért is csalódtam. De persze Velence nagyon szép. Remélem, hogy visszatérhetek még egyszer oda, és többre tudom értékelni ezt a várost.
June 17, 2021
Meséljen egy helyről, ahol járt, és amely tetszett vagy nem tetszett? Miért ez a véleménye? Nagyon szeretek Olaszországban lenni. Sok olasz városban jártam, és nagyon szeretek néhány helyet. De a legelső város, amit meglátogattam, egy kicsit csalódást okozott nekem. És ez volt ... Velence. Júniusban voltam ott. Szokatlan volt nekem a nagy meleg, túl sok ember volt a szűk sikátorokban, és mindennek az ára túl magas volt. Talán ez a legdrágább város Olaszországban, ahol jártam. Akkor még csak egy kicsit beszéltem olaszul, és egyáltalán nem értettem, mit mondtak az olaszok, sem olaszul, sem angolul. Nagyon vártam ezt az utat, és talán túl magasak voltak az elvárásaim, ezért is csalódtam. De persze Velence nagyon szép. Remélem, hogy visszatérhetek még egyszer oda, és jobban ki tudom élvezni ezt a várost.
June 18, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!