kingofwhateverIsaid
Vill ni ta ett test?

   Jag är mycket intresserad av andra människor i andra kulturer. Så vill jag se vad andra tycker om det här testet. Jag fick INFP både nu och när var jag var femton år gammal, när måste alla vi hade ta det i high school. Det tar inte en lång tid att avsluta men jag vill höra vad andra tycker om det. Manniskör är interessanta över hela världen, i annorlunda kulturer, så vill jag höra vad säger ni.
   Och förlåt mig, för min svenska är det värsta.
   I need your help with my Swedish.
But try this test out, the answers are very insightful. I got the same results from when we had to take in high school as I a few years later, and also now.
Om ni vill vara snälla och göra det, jag vill höra vad tycker ni.

 

http://www.16personalities.com/

 

Here is the link. There are a variety of answers to each personality, and there are also differemt sections about careers and love, etc. Trust me, it blew my mind when I took it a few days ago as much as it blew my mind when we had the tests our school paid for.

 

And please, correct me if my message is incorrect.

Tusen tack.

Jun 24, 2014 5:18 AM
Comments · 5

 Jag fick INFP både nu och när var jag var femton år gammal,vi var tvungna att göra det i high school när måste alla vi hade ta det i high school.

Det tar inte en lång tid att avsluta göra men jag vill höra vad andra tycker om det. Människor Manniskör är interessanta över hela världen, i annorlunda kulturer, så vill jag höra vad ni säger ni.
Och förlåt mig, för min svenska är sämst det värsta. the worst=sämst

Om ni vill vara snälla och göra det, vill jag vill höra vad ni tycker ni.

 

På svenska "gör" man ett prov, ett test etc.(lit. make the test), om man säger att man "tar" det, låter det som att ta ett DNA-test eller ett blodprov.

 

Ordföljden är lite konstig men annars är din svenska inte alls sämst :p

 

Jag gjorde det här testet för länge sedan och då fick jag något annat men nu fick jag ENFP :p

Det verkar vara ett bra test men jag tror att det inte stämmer helt eftersom man alltid agerar annorlunda beroende på situationen. :)

June 27, 2014

These sorts of tests are awesome!! All persons should at least finish one per year, so that we always keep envolving and move forward, and so that we never stay still, never stay still, alwAys move forward—am I repeating myself, haha.. seriously I wish you all the bedt with the test^_^

July 15, 2014

Jag har blivit både ENFP och ENFJ men jag tycker att ENTJ stämmer in på mig. Det är en ganska stor del av det här testet som ger fel resultat. Men när det är rätt är det säkert ett bra test. Man får det skrivet klart och tydligt vilka svagheter och styrkor man har, så att man har nåt att jobba med.

July 10, 2014

Hallå ENFP! Här är en annan person av din typ :-) 

 

Och det stämmer, MBTI är fantastiskt och det är det enda testet som har verkligen hjälpt mig att utveckla mig själv (ok, kanske bara förstå). Det finns en fin MBTI bok som handlar om vad händer när man är "in grip" (trött, deprimerad, sjuk osv) och hur varje typ ska bete då för att komma tillbaka till att må bra t.ex. INTE äta godis, utan vila lite - överraskning ;-)

July 1, 2014

Jag fick INTJ, och nu när jag läser om det tycker jag att vissa saker passar in skrämmande väl. Det verkar som att jag är en människa trots allt :-p

June 30, 2014
kingofwhateverIsaid
Language Skills
English, French, Japanese, Spanish, Swedish
Learning Language
French, Japanese, Spanish, Swedish