Lisa
I practise my writing about daily stuff. Have I any mistakes in this text? Terve. Tänään aamulla herän aikaisin klo 6 mutta maan sänkyyn klo 6.30. Sitten menen makuuhuonesta kylpyhuoneseen harjamaan hampaat. Minun ei tarvitse juoda vettä kylpyhuoneseen. Sitten menen kylpyhuonesta makuuhuoneseen pukeudumaan ja menen kotoa kouluun. Tänään minä en opiskele kouluun mutta minun on pakko täyn hakulomake OGElle. Sitten menen koulusta kotiin. Kotona minä opiskelen englantia, teen läksyjä. Sitten syön riisia kasvikset kanssa ja juon energiajuomaa. Päivällä tulen kotoa ulos nousen taxiin ja menen englantin tuntiin. Sitten menen tuntista kotiin.
Feb 14, 2022 2:31 PM
Corrections · 2
I practise my writing about daily stuff. Have I any mistakes in this text? Terve. Tänään aamulla herään aikaisin klo 6 mutta makaan sängyssä klo 6.30 asti. Sitten menen makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen harjaamaan hampaat. Minun ei tarvitse juoda vettä kylpyhuoneessa. Sitten menen kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen pukeutumaan ja menen kotoa kouluun. Tänään minä en opiskele koulussa, mutta minun on pakko täyttää hakulomake OGE:lle. Sitten menen koulusta kotiin. Kotona minä opiskelen englantia ja teen läksyjä. Sitten syön riisiä kasviksien kanssa ja juon energiajuomaa. Päivällä tulen kotoa ulos, nousen taksiin ja menen englannin tunnille. Sitten menen tunnilta kotiin.
February 25, 2022
I practise my writing about daily stuff. Have I any mistakes in this text? Terve. Tänään aamulla herään aikaisin klo 6 mutta (maan sänkyyn klo 6.30. Sitten menen makuuhuonesta kylpyhuoneseen harjamaan hampaat. Minun ei tarvitse juoda vettä kylpyhuoneessa. Sitten menen kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen pukeudumaan ja menen kotoa kouluun. Tänään minä en opiskele koulussa mutta minun on pakko täyttää hakulomaketta OGElle. Sitten menen koulusta kotiin. Kotona minä opiskelen englantia, teen läksyjä. Sitten syön riisia kasviksen kanssa ja juon energiajuomaa. Päivällä lähden kotoa ulos (nousen taxiin) ja menen englantin tunnille. Sitten menen tunnista kotiin.
February 19, 2022
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!