[Deactivated user]
Svenska 🇾đŸ‡Ș Hej, jeg heter Andrez. Det hĂ€r Ă€r första gĂ„ngen jag delar mitt svenska skrifter pĂ„ Italki. Egentligen vill jag verkligen förbĂ€ttra mitt svenska och nĂ„ mitt svenska flytande men ibland tvivlar jag pĂ„ att jag delar mina skrifter eftersom jag Ă€r rĂ€dd om det inte finns nĂ„gra svensktalande som vill hjĂ€lpa mig att korrigera mina skrifter. Jag mĂ„ste fortsĂ€tta att öva mina svenska kunskaper eftersom jag Ă€lskar skandivaniska lĂ€nder vĂ€ldigt mycket. Jag vill bo i Sverige nĂ„gon dag. Först försöker jag förbĂ€ttra min skrivförmĂ„ga innan jag Ă€r redo och har tillrĂ€ckligt med mod för att öva min talförmĂ„ga och lyssningsförmĂ„ga. Egentligen vet jag inte min svenska nivĂ„ för jag vet inte min misstag alls. Jag behöver verkligen din hjĂ€lp för att korrigera mina skrifter. TyvĂ€rr Ă€r det svĂ„rt att hitta svensktalande som hjĂ€lper mig hĂ€r. Det Ă€r samma sak nĂ€r jag ocksĂ„ vill lĂ€ra mig och dela mina skrifter pĂ„ danska och norska. Jag har ett stort oppdrag i mitt liv. Jag vill sammanstĂ€lla min personliga svenska ordbok och försöka publicera den i mitt land. Det finns igen svensk ordbok som Ă€r översatt till mitt modersmĂ„l i mitt land. Jag vill vara den första personen som kan tala och förstĂ„ svenska. Om jag kan förbĂ€ttra mitt svenska pĂ„ Italki, kanske jag kan publicera mĂ„nga böcker, ordböcker och ocksĂ„ popularisera i mitt land.
Feb 19, 2021 1:45 PM
Corrections · 2
Svenska 🇾đŸ‡Ș Hej, jeg heter Andrez. Det hĂ€r Ă€r första gĂ„ngen jag delar mina svenska skrifter pĂ„ Italki. Egentligen vill jag verkligen förbĂ€ttra min svenska och kunna prata flytande, men ibland tvivlar jag pĂ„ att dela mina texter eftersom jag Ă€r rĂ€dd att det inte finns nĂ„gra svensktalande som vill hjĂ€lpa mig att korrigera mina skrifter. Jag mĂ„ste fortsĂ€tta att öva mina svenska kunskaper eftersom jag Ă€lskar skandinaviska lĂ€nder vĂ€ldigt mycket. Jag vill bo i Sverige nĂ„gon dag. Först försöker jag förbĂ€ttra min skrivförmĂ„ga innan jag Ă€r redo och har tillrĂ€ckligt med mod för att öva min talförmĂ„ga och hörförstĂ„else. Egentligen vet jag inte vilken nivĂ„ min svenska har för jag vet inte vilka misstag jag gör. Jag behöver verkligen din hjĂ€lp för att korrigera mina skrifter. TyvĂ€rr Ă€r det svĂ„rt att hitta svensktalande som hjĂ€lper mig hĂ€r. Det Ă€r samma sak nĂ€r jag ocksĂ„ vill lĂ€ra mig och dela mina skrifter pĂ„ danska och norska. Jag har ett stort uppdrag i mitt liv. Jag vill sammanstĂ€lla min personliga svenska ordbok och försöka publicera den i mitt land. Det finns ingen svensk ordbok som Ă€r översatt till mitt modersmĂ„l i mitt land. Jag vill vara den första personen som kan tala och förstĂ„ svenska. Om jag kan förbĂ€ttra min svenska pĂ„ Italki, kanske jag kan publicera mĂ„nga böcker, ordböcker och ocksĂ„ popularisera i mitt land.
KÀmpa pÄ! Ett hett tips Àr att du lyssnar sÄ mycket innehÄll du kan pÄ svenska, innan du ger dig pÄ att prata. Det viktigaste Àr att bygga upp ditt ordförrÄd och det gör du bara genom att lyssna och lÀsa som frÀmsta fokus.
February 21, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!