Jivana Drenth
Professional Teacher
Hoi! Ik ben nederlands aan het leren en ik heb een par teksten geschreven. Kan iemand ze corrigeren? Hartelijk bedankt! "Vandaag heb ik naar het park gewandeld. Het was niet zo koud, maar het regende. Ik hou van de regen wanneer ik thuis ben, maar niet als ik op het park ben." "Ik heb naar muziek geluisterd. Ik denk dat het is goed om te ontspannen. Het leven is heel bezig en dat is niet zo gezond. Nu wil ik mijn avondeten maken. Ik heb zin voor (misschien "om"?) groentesoep. Ik zal allerlei groenten pakken. Dat klinkt lekker. Tot ziens!" "Ik ben vandaag een beetje honger want ik heb morgen een medical keuring (medical exam?) en ik mag niet meer eten. Ik ben een beetje zenuwachtig, maar denk ik dat alles goed zal." "Ik ben deze week in São Paulo geweest omdat mijn broertje heeft zijn paspoort vernieuwen nodig. Het was heel snel en ik ben dankbaar voor de efficiënt werk. São Paulo is een reusachtig stad. Er zijn overal veel mensen en auto's. Ik denk dat het leven daar is te snel voor mij. Ik genoot er vroeger meer van, maar tegenwoordig gevoel ik mij anders."
Feb 15, 2021 9:03 PM
Corrections · 3
Hoi! Ik ben Nederlands aan het leren en ik heb een paar teksten geschreven. Kan iemand ze corrigeren? Hartelijk bedankt! "Vandaag ben (werkwoord zijn) ik naar het park gewandeld. Het was niet zo koud, maar het regende. Ik hou van de regen wanneer ik thuis ben, maar niet als ik in het park ben. (Je bent in een stad, of in een park. Echter op een eiland)." "Ik heb naar muziek geluisterd. Ik denk dat dat goed is om te ontspannen. Het leven is heel druk en dat is niet zo gezond. (Beter is het om te zeggen, het is druk het leven) Nu wil ik mijn avond eten maken. Ik heb zin in (misschien "om"? Zin om te wandelen, maar zin in eten als soep) groentesoep. Ik zal allerlei groenten pakken. Beter is het om te zeggen, ik zal er allerlei groenten in doen. Dat klinkt lekker. Tot ziens!" "Ik heb vandaag een beetje honger want ik heb morgen een medical keuring (medical exam?) en ik mag niet meer eten. (Beter is: vandaag ben ik een beetje hongerig omdat ik niet meer eten mag vanwege een medische keuring morgen) Ik ben een beetje zenuwachtig, maar ik denk dat alles goed zal gaan." "Ik ben deze week in São Paulo geweest omdat mijn broertje heeft zijn paspoort vernieuwen nodig. (Vandaag ben in São Paulo geweest voor mijn broertje die paspoort vernieuwen moet) Het was heel snel bezoek, ik ben dankbaar voor de efficiënt werk. São Paulo is een reusachtig stad. Er zijn veel mensen en auto's. Ik denk dat het leven daar te snel is voor mij. Ik genoot er vroeger meer van, maar tegenwoordig gevoel ik mij anders."
Probeer minder met IK te beginnen, dat komt niet prettig over. Succes met goede week.
February 15, 2021
Hoi! Ik ben nederlands aan het leren en ik heb een paar teksten geschreven. Kan iemand ze corrigeren? Hartelijk bedankt! "Vandaag heb ik in het park gewandeld. Het was niet zo koud maar het regende. Ik hou van de regen wanneer ik thuis ben, maar niet als ik op in een park loop." "Ik heb naar muziek geluisterd. Ik denk dat het is goed om te ontspannen. Het leven is heel druk en dat is niet zo gezond. Nu wil ik mijn avondeten maken. Ik heb zin in (misschien "om"?) groentesoep. Ik zal allerlei groenten pakken. Dat klinkt lekker. Tot ziens!" "Ik Heb vandaag een beetje honger want ik heb morgen een medische keuring (medical exam?) en ik mag daarom niet meer eten. Ik ben een beetje zenuwachtig, maar ik denk dat alles goed komt." "Ik ben deze week naar São Paulo geweest omdat mijn broertje zijn paspoort moest vernieuwen. Het ging heel snel en ik ben dankbaar voor het efficiënte werk. São Paulo is een reusachtige stad. Er zijn overal mensen en auto's. Het leven daar is leven te snel voor mij. Ik genoot er vroeger meer van, maar tegenwoordig voel ik mij anders." Vroeger genoot ik ervan, maar het voelt nu anders.
Knap gedaan hoor!
March 3, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!