Matthew Neal
Jag skulle gå till sängs bara efter ha borstat tänderna, tandat med tänderna, och skrivit lite om dagen i min dagbok. Men, vanligen är jag trött och vill inte göra allt det där, så sover jag utan att göra dessa rutiner. Det här vill jag sluta på idag!
Jun 13, 2021 9:03 PM
Corrections · 2
Jag skulle gå till sängs bara efter ha borstat tänderna, tandat med tänderna, (”tandat” förstår jag inte) och skrivit lite om dagen i min dagbok. Men, vanligtvis är jag trött och vill inte göra allt det där, så jag somnar utan att göra dessa rutiner. Det här vill jag sluta med idag!
Somnar=the act of falling asleep Sover=to be sleeping Sluta MED någonting sluta PÅ en skola, en arbetsplats, ett företag, Bra jobbat👍😃
June 14, 2021
Jag borde gå till sängs efter ha borstat tänderna, använt tandtråd, och skrivit lite om dagen i min dagbok. Men vanligen är jag trött och vill inte göra allt det där, och då sover jag utan att gå igenom de rutinerna. Det vill jag sluta med idag!
Jag antar att du med "tandat med tänderna" menar "flossing". Sen är "gå till sängs" rätt svenska, men det låter lite gammalmodigt. Jag skulle nog säga "gå och lägga mig". Snyggt, bra jobbat:)
June 14, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!