Miles
Egyik a legjobb emlék a gyerekkoromból amikor nyaraltam a családommal Coloradoban. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép álom körül. Sok természeti helyeket meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Coloradoban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök hogy a szüleim azt javasolták hogy írjuk egy naplót az utazás alatt. Még mindig a testvéreim és magam is visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
Feb 20, 2021 11:05 AM
Corrections · 2
Az egyik legjobb emlék a gyerekkoromból, amikor Kolorádóban nyaraltam a családommal. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép államban. Sok természeti helyet meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Kolorádóban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök, hogy a szüleim azt javasolták, hogy írjunk egy naplót az utazás alatt. A testvéreim és én is még mindig visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
April 22, 2021
Egyik a legjobb emlék a gyerekkoromból amikor a családommal Coloradoban nyaraltam. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép államban. Sok természeti helyet meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Coloradoban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök hogy a szüleim azt javasolták hogy írjuk egy naplót az utazás alatt. Még mindig a testvéreim és magam is visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
Minden mondat nagyon jó.
February 20, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!