Miles
Egyik a legjobb emlék a gyerekkoromból amikor nyaraltam a családommal Coloradoban. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép álom körül. Sok természeti helyeket meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Coloradoban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök hogy a szüleim azt javasolták hogy írjuk egy naplót az utazás alatt. Még mindig a testvéreim és magam is visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
Feb 20, 2021 11:05 AM
Corrections · 2
Az egyik legjobb emlék a gyerekkoromból, amikor Kolorádóban nyaraltam a családommal. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép államban. Sok természeti helyet meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Kolorádóban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök, hogy a szüleim azt javasolták, hogy írjunk egy naplót az utazás alatt. A testvéreim és én is még mindig visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
April 22, 2021
Egyik a legjobb emlék a gyerekkoromból amikor a családommal Coloradoban nyaraltam. Kilenc éves voltam. Két hétig kirándultunk a szép államban. Sok természeti helyet meglátogattunk. Nagyon változatos ökotípusok vannak Coloradoban a Sziklás-hegység miatt. Nagyon örülök hogy a szüleim azt javasolták hogy írjuk egy naplót az utazás alatt. Még mindig a testvéreim és magam is visszatekintünk és emlékezünk erre a boldog időszakra.
Minden mondat nagyon jó.
February 20, 2021
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!
Miles
Language Skills
English, Hungarian, Spanish
Learning Language
Hungarian, Spanish