Lina
Mijn laatste reis was naar Turkije. Ik heb er gereisd om een seminar te deelnemen. Het was echt mogelijk omdat we heel veel regeltjes over corona hebben. Maar ze zijn erg belangrijk veilig te wonen. Het moeilijkste voor mij is online opleiding tijdens coronatijd. Deze lessen over gezondheid en zorg van mensen kunnen niet online door gaan. En denk ik dat deze zouden niet online moeten zijn. Dat vindt ik heel erg belangrijk. Ik hoop dat alles ga zo weg en we zullen weer vrij van corona zijn. Blijf veilig en tot volgende keer! Alvast bedankt!
Oct 26, 2020 12:35 PM
Corrections · 2
Mijn laatste reis was naar Turkije. Ik ben daar naartoe gereisd om aan een seminar deel nemen. Het was echt moeilijk omdat we heel veel regeltjes over corona hebben. Maar ze zijn erg belangrijk om veilig te leven. Het moeilijkste voor mij is mijn online opleiding tijdens corona. De lessen over gezondheid en zorg van mensen kunnen niet online door gaan. En ik denk dat deze niet online zouden moeten zijn. Dat vind ik heel erg belangrijk. Ik hoop dat alles zo weg gaat en we weer vrij van corona zullen zijn. Blijf veilig en tot volgende keer! Alvast bedankt!
October 28, 2020
Mijn laatste reis was naar Turkije. Ik ging er naartoe om aan een seminar deel te nemen. Het was echt niet te doen, omdat we heel veel regeltjes over corona hebben. Maar ze zijn erg belangrijk om veilig te kunnen wonen. Het moeilijkste voor mij is om tijdens de coronatijd online les te volgen. De lessen over gezondheid en zorg van mensen kunnen online niet doorgaan. En ik denk ook dat deze lessen niet online zouden moeten plaatsvinden. Dat vind ik heel erg belangrijk. Ik hoop dat alles snel voorbij is en we weer van corona af zullen zijn. Pas goed op jezelf en tot de volgende keer! Alvast bedankt!
October 27, 2020
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!