Tiffany
Si quhet puna ime në shqip? Kur unë jam në Shqipëri dhe tregoj çfarë punë bëj, njerëzit nuk kuptojnë mirë. Ndoshta është sepse persona me të cilët unë flas (= familja e burrit tim) nuk kanë një punë të tillë. Ata bëjnë një punë manuale, nuk punojnë në zyrë si unë. Unë punoj si asistente tregtare në një kompani gjermane që shet vegla pune (vida, gozhdë, bulona, etj.). Në këtë punë, unë mbaj komunikimet me klientët e kompanisë dhe unë regjistroj porositë e tyre. Unë sigurohem që ata të marrin këto porosi dhe që të paguajnë faturat. Mua më pëlqen shumë puna ime sepse është një interesante dhe kam mundësi të flas disa gjuhë të huaja çdo ditë. A kuptoni shprehje "asistente tregtare" apo ka një fjalë tjetër për këtë punë? Faleminderit për korrigjimin.
Oct 24, 2020 8:14 PM
Corrections · 2
Si quhet puna ime në shqip? Kur unë jam në Shqipëri dhe tregoj çfarë punë bëj, njerëzit nuk kuptojnë mirë. Ndoshta është sepse persona me të cilët unë flas (= familja e burrit tim) nuk kanë një punë të tillë. Ata bëjnë një punë manuale, nuk punojnë në zyrë si unë. Unë punoj si asistente tregtare në një kompani gjermane që shet vegla pune (vida, gozhdë, bulona, etj.). Në këtë punë, unë mbaj komunikimet me klientët e kompanisë dhe unë regjistroj porositë e tyre. Unë sigurohem që ata të marrin këto porosi dhe që të paguajnë faturat. Mua më pëlqen shumë puna ime sepse është një interesante dhe kam mundësi të flas disa gjuhë të huaja çdo ditë. A kuptoni shprehje "asistente tregtare" apo ka një fjalë tjetër
October 28, 2020
Want to progress faster?
Join this learning community and try out free exercises!
Tiffany
Language Skills
Albanian, English, French, German, Italian
Learning Language
Albanian, German