Search from various ภาษาอังกฤษ teachers...
acornofthelove
Günüm nasıl geçti. Bügün sabah saat sekize yakın yataktan kalktım. Evdeki kendi işlerimi yaptım ve okula gittim. Niçin? Benim okulamda ben arkadaşlarımla (sınıfdaşlarla) bir şarkı söyledik. Beraber. Sonra yine (gene) evime döndüm (ya da geri döndüm?). Öğle yemeği yedim ve biraz uyudum(uyumuşum?). Sonra yine (gene) kalktım ve kilise gittim. Dua bitince ben annemle şehrimizde biraz gezidik ve evimize döndük (geri döndük). Genellikle gün iyt geçti.
14 มิ.ย. 2013 เวลา 19:41
การแก้ไข · 8
1

Günüm nasıl geçti.

Bügün sabah saat sekize yakın yataktan kalktım.

Evdeki kendi işlerimi yaptım ve okula gittim.

Niçin? Benim okulamda ben arkadaşlarımla (sınıfdaşlarla) beraber bir şarkı söyledik. Beraber.( Okula gittim dediginizde benim yazmaya gerek yok. soyledik zaten bu isin beraber yapildigini gosterir ben yazmaniza gerek yok.) 

Sonra yine (gene) evime döndüm (ya da geri döndüm?).(her ikisi de dogru)

Öğle yemeği yedim ve biraz uyudum(uyumuşum?).(Uyudum daha dogru)

Sonra yine (gene) kalktım ve kilise gittim.

Dua bitince, ben annemle şehrimizde biraz gezidik ve evimize döndük (geri döndük).( donduk ve geri donduk ikisi de uygun)

Genellikle gün iyi geçti.

15 มิถุนายน 2013

Günüm nasıl geçti.

Bügün sabah saat sekize yakın yataktan kalktım. Evdeki kendi işlerimi yaptım ve okula gittim. Niçin? Okulamda arkadaşlarımla (sınıfdaşlarla)beraber( birlikte de olabilir) bir şarkı söyledik. Sonra yine (gene) eve döndüm (ya da eve geri döndüm). Öğle yemeği yedim ve biraz uyudum.(uyumuşum ikisi de doğru). Sonra yine (gene) kalktım ve kiliseye gittim. Dua bitince annemle şehrimizde biraz gezdik ve evimize döndük (geri döndük ikisi de doğru).
Genellikle gün iyi geçti.

20 กรกฎาคม 2013
Sinan SAVAŞ! Ben çok anladım. Size teşekkürler))
16 มิถุนายน 2013
Sınıfdaşlar yaygın bir kullanım değildir.Eğer arkadaşları detaylı belirtmek istiyorsan ( Sınıf arkadaşlarım) kullanımı olabilirdi. (Gene) kullanımı yanlıştır. Gene - ( Yine,tekrar kalktım) kullanımı olabilir. Kilise gittim değil - (Kilise'ye) gittim. Genellikle Gün(üm) iyi geçti
15 มิถุนายน 2013
ต้องการความก้าวหน้าที่เร็วขึ้นหรือไม่
เข้าร่วมชุมชนแห่งการเรียนรู้และทดลองใช้แบบฝึกหัดฟรี!

Don’t miss out on the opportunity to learn a language from the comfort of your own home. Browse our selection of experienced language tutors and enroll in your first lesson now!